Erbjudanden

Välkommen att ta del av våra erbjudanden här på Gripsholms Bed & Breakfast i Mariefred. Vi har paket för konferens, weekend samt jul och nyår. Läs mer om våra erbjudanden nedan.

Julpaket med logi på B&B

I vår julvistelse ingår övernattning på Gripsholms Bed & Breakfast. Julens godsaker avnjuter du här på Gripsholms Värdshus. Detta ingår i priset: Julfika med hembakade godsaker, julbord på julafton med glögg som fördrink och lunch på värdshuset.

Pris: 1995 kr/person i dubbelrum, 2395 kr i enkelrum. 

Läs mer på Gripsholms Värdshus hemsida >>

Logi under jul på B&B

Bjud in fler vänner till jul. Varför inte lägga svärmor och svärfar på vårt vackra B&B med härlig utsikt över Gripsholms Slott. Bara 10 minuters promenad från Gripsholms Värdshus.

Pris:
Från 1375 kr/person i dubbelrum inkl. frukost.
Från 1175 kr i enkelrum inkl. frukost.

Läs mer på Gripsholms Värdshus hemsida >>

Nyårspaket

Njut av en 5-rätters nyårsmiddag på Gripsholms Värdshus – bo på vackra Gripsholms Bed & Breakfast

Vi bjuder in till en ljuvlig nyårsstämning. Avnjut en trevlig kväll i gott sällskap med champagneskål som fördrink följt av en dignande 5-rätters nyårsmiddag och vickning.

Pris: 3 790 kr för två personer i dubbelrum. Enkelrum: 1995 kr.
Barn mellan 3-14 år 50 % rabatt på angivna priser.

Konferenserbjudande

I vårt konferenspaketet ingår förmiddagskaffe, 2-rätters lunch, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag samt konferenslokal på Gripsholms Värdshus samt övernattning är på Gripsholms Bed & Breakfast.

För mer information samt bokning, ring 0159-72 92 00.

Bed, Dinner & Breakfast-weekend

Välkommen på en weekend till Gripsholms Bed & Breakfast i Mariefred. Bokar ni vår Bed, Dinner & Breakfast-weekend njuter ni av en trerätters middag i Skänken på Gripsholms Värdshus, sover hos oss på Gripsholms Bed & Breakfast och äter en ordentlig hotellfrukost på Gripsholms Värdshus.

En person i enkelrum 1195 kr • Två personer i delat dubbelrum 1595 kr

Välkommen med din bokning på 0159-72 92 00.